Nybyggeri ved Kolding

Vi udfører alle typer og former for opgaver inden for renovering, ombygning og nybyggeri ved Kolding. 

Kompetent hjælp til nybyggeri ved Kolding, Lunderskov og omegnen.

Hos Ergemann & Munch udfører vi alle opgaver inden for nybyggeri. Vi hjælper gerne med både store og små opgaver, men vi beskæftiger os især med større entrepriseopgaver og nybyg af sommerhuse i Lunderskov. Vi kan bl.a. være behjælpelige, hvis et hus skal have skiftet alle vinduerne, lagt nyt tag – eller skal bygges helt op fra grunden med alt dertil! 

Vi udfører især nybyg af udlejning, erhvervsejendomme og sommerhuse. Vi står for det hele, og vi udfører opgaven fra start til slut. På den måde behøver du kun at have kontakt med ét firma.

Vi laver også gerne tilbygninger og ombygninger af eksisterende ejendomme og sommerhuse. Der er mange muligheder for at tilbygge, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser – så kontakt os gerne for at høre mere om vores byggearbejde.

Professionelle og erfarne håndværkere i Lunderskov

Hos Ergemann & Munch er vi erfarne tømrere, der sætter en ære i at lave flotte og funktionelle sommerhuse. Vi udfører alle opgaver, både de store og de små, hvor vi især beskæftiger os med større entrepriseopgaver til udlejningssommerhuse. 

Vi sørger altid for at overholde den aftalte tidsplan, så du ved, hvornår dit nye sommerhus er klar til eventuel udlejning. Vi er nærværende, fair og punktlige, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds! Vi står altid til rådighed med den bedste hjælp og vejledning, og vi kan lave præcis det snedkerarbejde, som du ønsker til dit nye sommerhus.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer om vores ydelser og dine muligheder. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på en samlet løsning fra start til slut!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer om vores ydelser. Vi står klar til at hjælpe dig!