Renovering ved Kolding

Vi udfører alle typer af opgaver inden for renovering ved Kolding. Lige gyldigt, boligtype, areal m.m. 

Renovering af alle huse

Hos Ergemann & Munch udfører vi opgave inden for renovering af alle huse. Vi kan hjælpe med alt fra tagstensudskiftning og nyt tag til udskiftning af døre og vinduer i huset. 

Man kan renovere på flere forskellige måder – nogen ønsker at renovere i respekt for bygningens ældre sjæl og atmosfære, mens andre ønsker at tilføre nutidens moderne look. Kun fantasien sætter grænser her. Vi står selvfølgelig til rådighed ved begge dele, hvor vi hjælper med vejledning og ekspertise, så du får præcis det projekt, du ønsker og det hus, du har drømt om.

Vi har stor ekspertise inden for udskiftning af tag og vinduer, og vi sørger altid for at være opdaterede på de nyeste metoder, teknikker og materialevalg. 

Professionel renovering nær Kolding.

Hos Ergemann & Munch er vi erfarne tømrere, der sætter en ære i at lave flotte og funktionelle huse. Vi udfører alle opgaver, både de store og de små, hvor vi især beskæftiger os med større entrepriseopgaver til udlejningssommerhuse. Vi sørger altid for at overholde den aftalte tidsplan, så du ved, hvornår dit nye hus er klart. Vi er nærværende, fair og punktlige, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds! Vi står altid til rådighed med den bedste hjælp og vejledning, og vi kan lave præcis det snedkerarbejde, som du ønsker til dit nye hus. Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer om vores ydelser og dine muligheder. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på en samlet løsning fra start til slut!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer om vores ydelser. Vi står klar til at hjælpe dig!