Din snedker nær Kolding

Som din snedker nær Kolding, udfører alle opgaver inden for kompetent snedkerarbejde.

en kompetent snedker nær Kolding, i Lunderskov.

Hos Ergemann & Munch udfører vi alt snedkerarbejde i Lunderskov for vores kunder – det er kun fantasien, der sætter grænserne!

Vi kan udføre meget forskelligt og meget flot snedkerarbejde i Lunderskov. Det kan bl.a. være trapper, specielle vinduesbunde, sildebensgulve og plankeborde – og alt i denne retning. Vi laver opgaverne i vores opvarmet værksted, der består af en 600 m2 hal og med alle de rette maskiner og værktøjer.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et ønske til et specielt stykke arbejde. Vi kommer gerne med forslag, gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på opgaven!

Professionelle snedkere ved Kolding og omegn.

Hos Ergemann & Munch er vi erfarne tømrere, der sætter en ære i at lave flotte og funktionelle sommerhuse. Vi udfører alle opgaver, både de store og de små, hvor vi især beskæftiger os med større entrepriseopgaver til udlejningssommerhuse.

Vi sørger altid for at overholde den aftalte tidsplan, så du ved, hvornår dit nye sommerhus er klar til eventuel udlejning. Vi er nærværende, fair og punktlige, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds! Vi står altid til rådighed med den bedste hjælp og vejledning, og vi kan lave præcis det snedkerarbejde, som du ønsker til dit nye sommerhus.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer om vores ydelser og dine muligheder inden for kompetent snedkerarbejde i Lunderskov. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på en samlet løsning fra start til slut!

Har du spørgsmål til vores snedkere?

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer om vores ydelser. Vi står klar til at hjælpe dig!