Om Ergemann & Munch

Vi er et erfarent tømrerfirma i Lunderskov, der kan varetage en bred vifte af opgaver inden for nybyg, renovering, montagearbejde samt snedkerarbejde. Vi står klar med hjælp og rådgivning inden for alt med sommerhuse.

Erfarent tømrerfirma

Ergemann & Munch er et erfarent tømrerfirma i Lunderskov, der varetager en bred vifte af opgaver inden for byggebranchen. Vores store specialitet er sommerhuse, hvor vi udfører alt – både nybyg, renoveringsarbejde og det ønskede snedkerarbejde. 

Vi kan stå for de store hovedentrepriseopgaver og sørge for alt til dit næste sommerhusprojekt. Vi er behjælpelige gennem hele processen, og vi sørger altid for at overholde den aftalte tidsplan, så du ved præcis, hvornår du kan begynde at udleje dit sommerhus. 

Vores firma er fra 2018, og ejerne Rasmus og Niels har hver over 16 års erfaring som tømrer. I dag består firmaet af ejerne Rasmus og Niels samt yderligere tre ansatte.

Vi bygger for både private og erhverv, og vi kører i hele Jylland for at bygge sommerhuse, især på vestkysten. Derudover har vi vores arbejdsgang i Lunderskov, Kolding og omegn – men vi er ikke blege for at køre landet rundt, hvis den rette opgave melder sig. 

Professionelle og erfarne håndværkere

Hos Ergemann & Munch er vi dit erfarne tømrerfirma i Lunderskov, der sætter en ære i at lave flotte og funktionelle sommerhuse. Vi udfører alle opgaver, både de store og de små, hvor vi især beskæftiger os med større entrepriseopgaver til udlejningssommerhuse.

Vi sørger altid for at overholde den aftalte tidsplan, så du ved, hvornår dit nye sommerhus er klar til eventuel udlejning. Vi er nærværende, fair og punktlige, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds! Vi står altid til rådighed med den bedste hjælp og vejledning, og vi kan lave præcis det snedkerarbejde, som du ønsker til dit nye sommerhus.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer om vores ydelser og dine muligheder. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på en samlet løsning fra start til slut!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ergemann & Munch, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer om vores ydelser. Vi står klar til at hjælpe dig!